Ota broilerin rintafileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta ja nosta ne lautaselle. Purista päälle sitruunamehua ja kääntele. Paista fileet isossa pinnoitetussa pannussa pullomargariinissa molemmin puolin. Mausta suolaripauksella (sinihomejuustomuruissa on paljon suolaa) ja mustapippurilla. Lisää pannulle kuiva vermutti ja anna kiehahtaa. Kaada joukkoon Becel 7% tai muu ruokakerma. Anna kypsyä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia kannen alla kerran kääntäen. Jos kastike on liian sakeaa, lisää tilkka vettä. Ripottele pinnalle juustomurut, nosta kansi takaisin päälle ja anna hautua vielä noin 2 minuuttia fileiden paksuudesta riippuen. Ripottele pinnalle persiljaa.
Nauti ruoka esim. keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera. Kasviksiksi sopivat hyvin mm. fenkoli-porkkanavokki.