Kuumenna maito reilusti kädenlämpöistä kuumemmaksi, 42-asteiseksi. Lisää muna, sokeri, kardemumma ja suola.
Lisää kuivahiiva pieneen jauhotilkkaan ja sekoita maitoon. Lisää jauhoja vähitellen, koko ajan vaivaten ja lopuksi huoneenlämpöinen juokseva margariini tai margariini. Alusta tasaiseksi ja kimmoisaksi pullataikinaksi.
Kohota liinan alla lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi. Esivalmistele täyteaineet taikinan kohotessa.
Jaa taikina kahteen osaan ja kauli jauhotetulla pöydällä suorakaiteen mallisiksi levyiksi, noin 30 x 60 sentin kokoisiksi. Notkista tuorejuusto ja levitä levyille. Ripottele päälle fariinisokeri, luumusuikaleet ja mantelirouhe.
Kääri levy pitkältä sivulta alkaen rullalle ja nipistä saumakohta hyvin kiinni.
Leikkaa terävällä veitsellä noin kolmen sentin paloiksi ja nosta palat paperisiin muffinivuokiin tai muffinipellille. Kohota liinan alla lämpimässä noin 30 minuuttia. Voitele munalla ja paina jokaisen pullan päälle kirsikka.
Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 9–12 minuuttia.
Hiivataikinan teossa on tärkeää, että kaikki raaka-aineet ovat huoneenlämpöisiä ja tasalämpöisiä, jotta taikina kohoaa hyvin.