Pinnalle: mustaleimaemmental-muruja
Leikkaa kesäkurpitsasta 16–22 ohuen ohutta siivua.
Murenna fetajuusto, valuta oliivirenkaat ja silppua ne.
Vatkaa munat hyvin, lisää kerma ja öljy.
Yhdistä kuivat aineet ja sekoita nesteseokseen juuston, oliivien ja kinkkukuutioiden kanssa.
Täytä muffinivuoat lähes täyteen.
Paina jokaisen vuoan päälle 2–3 kesäkurpitsaviipaletta ja ripottele pinnalle juustomuruja.
Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15–20 minuuttia.
Tarjoa haaleina.
Muffinit irtoavat paremmin hyvin voidellusta muffinipellistä kuin paperivuoista. Voit pakastaa niitä etukäteen ja ottaa sulamaan huoneenlämpöön tarjoamispäivänä. Lämmitä halutessasi vähän ennen tarjoamista.