Ladataan... Ladataan...

RUNEBERGIN TORTUT

Valmistusaineet 10:lle
200 g Juokseva rypsiöljyvalmiste, rasvaa 80%, rainbow
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 dl Sokeri
1 dl Fariinisokeri
2 dl (rouhittu) Mantelirouhe
2 dl Korppujauho
1 dl Vehnäjauho
1 tl Leivinjauhe
Ohjeet

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita rasva muna-sokerivaahtoon. Lisää kuivat aineet nopeasti sekoittaen. Paista 200 asteessa 10 -20 min. Koristele kypsänä tomusokerilla ja vadelmahillolla.

Yksi annos sisältää 341 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":201,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":119},"weight":{"fat":22.33,"alcohol":0,"protein":5.13,"carbohydrates":29.81,"saturated_fat":1.91,"sugar":18.14,"fibre":1.41,"salt":0.38},"percent_raw":{"fat":0.5898456417797423,"alcohol":0,"protein":0.060217023137589844,"carbohydrates":0.3499373350826678},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":35},"total":{"kcal":341,"weight":79.10999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":74},"item_type":"recipe","recipe_id":171536,"servings":10}}

 
Sulje