Murusta hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen, vatkaa joukkoon suola ja osa jauhoista. Lisää loput jauhoista alustaen ja viimeiseksi öljy. Jätä taikina pehmeäksi. Kauli taikina uunipellin ja reunojen kokoiseksi ohueksi levyksi leivinpaperin päällä. Nosta pellille ja anna kohota peitettynä 15-20 minuuttia.
Kuutioi fenkolit ja keitä ne vähässä vedessä pehmeiksi. Kaada vesi pois.
Levitä paloiteltu savukala, fenkolit ja tilli kohonneen pohjan päälle. Sekoita munamaito ja tuorejuusto tasaiseksi. Kaada piirakan päälle. Kypsennä 200 asteessa uunin alaosassa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja ripottele rucolaa piirakan päälle.
Mikäli et löydä fenkolia lähikaupastasi, voit käyttää piirakkaan myös kesäkurpitsaa tai kukkakaalia.