Valmistusaineet 8:lle
6.5
dl
Sämpyläjauhoseos, myllärin, ravintokuitua 8,2 g / 100 g
2.5
dl
Maito, kevytmaito, 1,5% rasvaa
0.5
pala
Tuorehiiva, keskiarvo
1
tl
Suola, ruokasuola, jodioitu
1
dl
Sokeri
0.5
dl
Rypsiöljy
Reseptin osa 2
0.5
kpl (pieni)
Sipuli, pieni
1
rkl
Rypsiöljy
2.5
dl
Kasvirasvasekoite, rasvaa 7%, flora ruoka
300
g
Juustoraaste, 12% rasvaa
4
kpl
Kananmuna kuorineen punnittu
Täyte
450
g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Kariniemen, hk
Ohjeet
Valmista taikina sämpyläjauho pussin ohjeen mukaan. Anna turvota kaksinkertaiseksi, levitä tai kauli taikina uunipannulle.
Tee täyte. Paista broilerisuikaleet ja pilkottu sipuli öljyssä. Levitä broilerisuikaleet pohjan päälle, ripottele juusto ja lisää kermaan sekoitetut muna. Mausta halutessasi. Paista 225 asteessa n. 25-30 min.